23/01/2023
1632

Bimatematik Lütfen

ERKAN MATEMATİK MERKEZİ Adana'da bir İLK olma özelliğine sahiptir.

İLKOKUL 2.Sınıftan itibaren 3-4-5-6-7 ARASINIFLAR, LGS Hazırlık, 9-10-11 ARASINIFLAR ile TYT-AYT Hazırlık ve KPSS - DGS Hazırlık öğrencileri için ERKAN MATEMATİK MERKEZİ, “SADECE MATEMATİK-GEOMETRİ Eğitimi üzerine oluşturulmuş yapıdadır.”

Mezun ve daha önce YKS ye girmiş, en az bir yıl etüt merkezine gitmiş öğrenci için Tekrar tüm dersler etüt merkezi yerine Sadece Mat Merkezi daha cazip gelecektir.

2024 KPSS ve DGS ye hazırlanan ve özellikle çalışanlar için Tüm KPSS/DGS kursuna zaman sıkıntısı yaşayanlar için ERKAN MATEMATİK MERKEZİnde Sadece Matematik-Geometri eğitimi hazırlık süreci için bulunmaz bir fırsat olacaktır.

Sadece Matematik eğitimi ve 25 ila 30 hafta değişen sürelerdeki bir eğitimin bir ders saati gruba ve haftalık ders saatine göre değişen oranlarla 33-67 TL arasında değişim gösteren fiyatlamalara karşılık geldiğinden Matematik Özel dersleri fiyatları ile kıyaslanamayacak kadar UYGUNDUR.

Erkan Matematik Merkezi Kursumuz, Çakmak Şubemiz Merkez olacak olup, Begoviç ve İller Şb mizde de açılacaktır.

Yıllık Kurs ücretleri Şubelerimiz ile yapılacak görüşmelerde paylaşılacaktır . Peşin ödemelerde %5 indirim yapılacaktır.

Kardeş kayıtlarında ise kardeşlerden birine %5 indirim yapılacaktır.

Aynı öğrencinin 2 Kursu da alması durumunda (Hem TYT hem AYT Mat veya Hem KPSS hem DGS Mat İkincisi %40 İndirimli olacaktır.

2. 3. 4. SINIF MATEMATİK MERKEZİ İÇERİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

5. 6. 7. 8. SINIF MATEMATİK MERKEZİ İÇERİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

9. 10. 11. SINIF MATEMATİK MERKEZİ İÇERİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

TYT - AYT MATEMATİK MERKEZİ İÇERİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

KPSS- DGS - ALES MATEMATİK MERKEZİ İÇERİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.